bulutforum 13 Aralık 2025 gönderildi Paylaş 13 Aralık 2025 gönderildi Anlık haber ve gelişmeler bu bölümde paylaşılacaktır. - Bulut Forum Ekibi Alıntı Bizimle iletişime geçebilirsin. ☕ Destek bölümünden istek ve taleplerini gönderebilirsin. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
bulutforum 14 Aralık 2025 gönderildi Konu Sahibi Paylaş 14 Aralık 2025 gönderildi Microsoft, Rusya’daki ürün satışlarını durdurdu. Alıntı Bizimle iletişime geçebilirsin. ☕ Destek bölümünden istek ve taleplerini gönderebilirsin. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
bulutforum 14 Aralık 2025 gönderildi Konu Sahibi Paylaş 14 Aralık 2025 gönderildi https://www.facebook.com/share/1DPxaGoBdm/ Alıntı Bizimle iletişime geçebilirsin. ☕ Destek bölümünden istek ve taleplerini gönderebilirsin. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
bulutforum 14 Aralık 2025 gönderildi Konu Sahibi Paylaş 14 Aralık 2025 gönderildi 7 minutes ago, bulutforum said: https://www.facebook.com/share/1DPxaGoBdm/ Ela Rümeysa Cebeci'nin telefonunda Cem Yılmaz'a gönderdiği, yasaklı madde kullanırken kendini kaydettiği video kaydına ulaşıldı. Cem Yılmaz'ın ise mesaja "Ben o işleri 1998'de bıraktım" yanıtı verdiği tespit edildi. Alıntı Bizimle iletişime geçebilirsin. ☕ Destek bölümünden istek ve taleplerini gönderebilirsin. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
bulutforum 16 Aralık 2025 gönderildi Konu Sahibi Paylaş 16 Aralık 2025 gönderildi Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yaklaşık 14-15 yıl futbol oynadım ama futbol artık mazide kaldı. Artık haftanın 2-3 günü basketbol oynuyorum. Gençlik ve Spor Bakanı benim takımımda, İbrahim Kalın karşı takımda” Alıntı Bizimle iletişime geçebilirsin. ☕ Destek bölümünden istek ve taleplerini gönderebilirsin. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
bulutforum 18 Aralık 2025 gönderildi Konu Sahibi Paylaş 18 Aralık 2025 gönderildi TikTok, ABD'deki faaliyetlerini Amerikalı yatırımcıların kontrolündeki ortak bir girişime satan anlaşmayı imzaladı. Alıntı Bizimle iletişime geçebilirsin. ☕ Destek bölümünden istek ve taleplerini gönderebilirsin. Link to comment Share on other sites Daha fazla paylaşım...
Önerilen Gönderiler
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.